Ik besloot - in deze zeer onconventionele blog - "mezelf een beetje te laten gaan ...

Maak je geen zorgen ... Door me tegen te houden, natuurlijk: je kent me: ik ben meer een "introvert" en als ik te ver ga ... Vertel je me hé toch?

Kortom, als je de moed hebt om me te lezen en mijn slechte proza ​​te ondersteunen (ik heb geen talent om te schrijven ... je zult het meteen zien), vind je hier een beetje van alles: een beetje van mijn reflecties, een beetje van mijn reizen, maar vooral "nieuws" van mijn culturele activiteiten en mijn werk in uitvoering ...
Wat dat laatste betreft, houd ZES werken mij vooral bezig. Je vindt hieronder GOLVEN, DE SPELER VAN LUTH, PACHA MAMA , ORIGAMI VAN EEN KRAANVOGEL , TANGO en SLOW LOVE MOTION.

Veel leesplezier !

Een ander werk over het vak: Pacha Mama; 

mijn wens om lage-temperatuuremail (type) te testen op een abstract beeld dat ik « GOLVEN » noemde.

In mijn atelier in Rhode heb ik intensief gewerkt aan "Slow love motion" ... een complexe naam, zou je kunnen zeggen, maar ik vond alleen deze Engelse woordenschat om zowel de liefdevolle intensiteit van dit paar uit te drukken als ook de lichte beweging ...

 

 

 

 

 

De Argentijnse tango heeft altijd indruk op me gemaakt. Als ik naar foto's van deze voorstelling kijk, word ik aangetrokken door de lange lijnen die worden gevormd door de lichaamsdelen van de dansers: met name de lijnen van de benen en armen, de welving van de ledematen: ik wilde een aparte stijl beeldhouwen.

Het stuk is met klei gemaakt en nu droogt .

 

 

 

 

Ken je de Japanse legende van de 1000 kraanvogels?

 

Mijn lezingen lieten me onlangs dit verrassende verhaal kennen. Japan is een land waar origami erg populair is. Er wordt gezegd dat - als 1000 papieren kraanvogels in het jaar worden gevouwen en er een krans van wordt gemaakt - de wensen van gezondheid en geluk die aan een bepaalde persoon zijn gericht, zullen worden ingewilligd.

Een zeer klassiek beeldhouwwerk van aarde. Ze wacht ook op de oven.